Nedves Tápok

Életmód szerint

Minden macskának megvannak az életkorától, életmódjától és egyedi jellemzőitől függő konkrét szükségletei. A precíz táplálás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a macska egész élete során megőrizhesse egészségét és jó közérzetét. A ROYAL CANIN ® azért fejlesztette ki a FELINE HEALTH NUTRITION [Egészséges Táplálás Macskák számára] elnevezesű termékkörének nedves portfólióját, hogy megfelelően ki tudja elégiteni minden egyes macska napi szükségleteit.

A felnőtt macska

Az ivartalanítás

A felnőttkorral járó konkrét szükségletek kielégítéséhez a macskáknak kitűnő minőségű tápra van szükségük, amely megfelelő mennyisében tartalmazza a macska jó egészségének megőrzéséhez szüskéges hasznos tápanyagokat. Egyes macskák emésztőrendszere érzékeny, ami lágy bélsár ürítéséhez vezet. Egy nagyobb energiasűrűségű táp etetése csökkenti az egyszerre elfogyasztott tápmennyiségeket, ezáltal mérsékli az emésztőszervek terhelését az érzékeny emésztőrendszerű macskákban.

INSTINCTIVE ALUTASAKOS

( 12 hónapos kortól )

OPTIMÁLIS TÁPANYAG ÖSSZETÉTEL

Összetétele igazodik a felnőtt macskák által ösztönösen választott tápanyag-összetételhez


A vizelet egyensúlya

Segít fenntartani a vizeletben az ásványi anyagok egészséges egyensúlyát


IDEÁLIS TESTSÚLY

Segít fenntartani az ideális testsúlyt

Az ivartalanításra általában hathónapos kor körül kerül sor, de korábban és később is elvégezhető. A beavatkozás segít elkerülni a nem kívánt vemhességet és a lakásban való élethez szükséges viselkedés kialakulását. Emellett az ivartalanítás – még a szabadba kijáró macskák esetében is – jelentősen meghosszabbítja az állat várható élettartamát, mivel csökkenti a verekedés gyakoriságát és az ilyenkor a macskák

által egymásra átterjesztett betegségek kockázatát.

Az ivartalanítás által előidézett élettani változások befolyásolják a macska mindennapi életét, ezért azokat figyelembe kell venni a megfelelő táp kiválasztásakor. Az ivartalanítást követően csökken az energiaszükséglet, a macska étvágya viszont fokozódik. Egyes ivartalanított macskáknál így nehéz lehet elérni a jóllakotságot.

STERILISED ALUTASAKOS

( 12 hónapos kortól )

Ideális testsúly fenntartása

Csökkenti a túlzott súlygyarapodás kockázatát, segít fenntartani az ivartalanított macskák ideális testsúlyát


A vizelet egyensúlya

Segít fenntartani a vizeletben az ásványi anyagok egészséges egyensúlyát


OPTIMÁLIS TÁPANYAG ÖSSZETÉTEL

Összetétele igazodik az ivartalanított macskák által ösztönösen választott tápanyag-összetételhez

Komplett táplálási megoldás

(száraz és nedves eledelek megfelelő kombinációja)

A FELINE HEALTH NUTRITION [Egészséges Táplálás Macskák számára] elnevezésű, a termékek széles körét felölelő termékkör, száraz és nedves eldel formájában is megfelelően ki tudja elégíteni minden egyes macska napi szükségleteit. Tartsa tiszteletben macskája egyedi jellemzőit, táplálja őt szükségletei szerint!

Ivartalanított tápok felnőtt macskáknak 12 hónapos kortól

Egészséges táplálás : válogatós, szabadba kijárós és lakásban tartott felnőtt macskáknak, 12 hónapos kortól