Nedves Tápok

Fajtatiszta macskáknak

Nedvestáp-kínálatunk kielégíti a különböző fajtájú macskák minden igényét. A nedves tápok textúrája és összetétele az adott fajta egyedi igényeihez igazodva biztosítja mindazokat a tápanyagokat, melyekre az egészséges élethez az adott fajtának szükség van.

Maine Coon Brit rövidszőrű Perzsa

Maine Coon

"A kedves óriás"

A Maine Coon minden valószínűség szerint az egyik legrégebbi észak-amerikai fajta. A ma ismert Maine Coon elődeiről az 1850-es években készültek feljegyzések az amerikai Maine államban. Tiszteletet parancsoló termete igazán szeretetreméltó természettel párosul.

Igazi természetes erő,
röviden: Hatalmas!

A szívós Maine Coon a legnagyobb és leghosszabb fajtatiszta macska, mely kivételes erőt sugároz és tekintélyt parancsol. Majdnem 1 m hosszúra is megnőnek (farokkal együtt), és egy átlagos méretű macskánál háromszor nehezebbek is lehetnek. A legnagyobb kandúrok akár 10 kg-ot is nyomhatnak! Nagy mérete és nehéz csontozata miatt ízületeire kiemelt figyelmet kell fordítani.

Hatalmas szíve törődést igényel

A fajtára jellemző a szívbetegségekre való hajlam. A megfelelő táplálás fontos szerepet játszik a szív egészségének megőrzésében.

Gondoskodjunk bundája szépségéről

A Maine Coon sűrű, félhosszú bundája alatt finom, puha aljszőrzet található.

Erős fej,
Szögletes pofával

A Maine Coon hatalmas, négyszögletes állkapcsával csakis rá jellemző módon veszi az eleséget a szájába és rágja azt meg.

Maine Coon alutasakos

( 15 hónapos kortól )

Támogatás az ízületeknek

A csontok és az ízületek egészségét elősegítő formula EPA-val és DHA-val dúsítva

Megfelelő energiaszint

Hozzájárul a megfelelő energiabevitelhez

Egészséges bőr & bunda

Specifikus aminosavak, vitaminok, Omega 3 és Omega 6 zsírsavak segítik elő a bőr és a bunda egészségének megőrzését

Brit Rövidszőrű

"Elragadó telt pofa"

Ahogyan a neve is sugallja, a brit rövidszőrű macska Nagy- Britanniából származik. Ha olvasta az Alice Csodaországban-t Lewis Carroll-tól, megállapíthatja, hogy a Vigyori Macska bizony egy brit rövidszőrű.

Egyszóval kompakt

A brit rövidszőrű macska zömök, nehéz és izmos teste miatt izületei fokozott igénybevételnek vannak kitéve, így speciális táplálásra van szüksége ahhoz, hogy formában tudjon maradni. Masszív, erőteljes macska, és izomzata miatt kell nehéznek lennie, nem pedig az elhízástól. A megfelelő táplálás és az etetési adagok betartása nagyon fontos.

Nagy szíve törődést igényel

A fajtára jellemző a szívbetegségekre való hajlam. A megfelelő táplálkozás fontos szerepet játszik a szív egészségének megőrzésében.

Rágás és szájhigiénia

A brit rövidszőrű macska erős, kerek állkapcsával hajlamos az eledelét rágás nélkül lenyelni.

Brit Rövidszőrű alutasakos

( 12 hónapos kortól )

Megfelelő energia

A megfelelő fehérjetartalom hozzájárul az izomtömeg megőrzéséhez. Mérsékelt zsírtartalmával hozzájárul az ideális testtömeg fenntartásához. L-karnitinnel dúsítva, mely elősegíti az egészséges zsíranyagcserét

Egészséges bőr & Bunda

Specifikus aminosavak, vitaminok, Omega 3 és Omega 6 zsírsavak segítik elő a bőr és a bunda egészségének megőrzését

Húgyutak egészsége

Kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele révén segít megőrizni a felnőtt macska húgyutainak egészségét

Perzsa

"Érzéki és királyi kényeztetésre vágyik"

A perzsa macska őseit az európai arisztokrácia legelőkelőbb köreiben tartották. A perzsa macska a mai napig a legismertebb és a legmagasztaltabb macskafajta az egész világon. Semmihez sem hasonlítható stílusán túlmenően, nemes, szeretnivaló karaktere teszi megkülönböztethetetlenné. Ez a született arisztokrata a derűt fejlesztette tökélyre.

Az uralkodói szépség

A perzsa macska védjegye hosszú, elegáns szőrzete és annak sűrű aljszőrzete. Nincs még egy olyan macskafajta, amelynek ennyire hosszú és vastag szőrtakarója lenne. A gallérja a 20 cm-t is elérheti. A perzsa macska érzékeny bőre egészségének megóvásához egyedülálló védelemre és rendszeres ápolásra van szükség. Így bundáját is gyönyörűvé varázsolhatja.

Szőrlabda képződési hajlam

Tisztálkodás közben a perzsa macska rutinszerűen nyel le nagy mennyiségű szőrt. Ez benti életmódjának köszönhető, amelyet folyamatos vedlése még tovább fokoz. Az emésztőszervi problémákat is okozható szőrlabda képződés kockázatának csökkentése érdekében a rendszeres ápolás és a megfelelő táplálás elengedhetetlen.

Tipikusan rövid fejű, ezért
máshogyan eszik mint a többiek

A többi macskával ellentétben a perzsa macska arca „lapos”, emiatt ő az eleséget csak nyelve alsó felével tudja a szájához emelni. Így a klasszikus alakú tápszemcséket nehezebben tudja bekapni.

Perzsa alutasakos

( 12 hónapos kortól )

A hosszú szőrzet egészsége

A bőr védőfal funkcióját különleges tápanyag kombinációval támogatja, és segít megőrizni a bőr egészségét és a bunda szépségét is. Omega 3 és Omega 6 zsírsavakkal gazdagítva

Emészthetőség

A kitűnően emészthető fehérje (L.I.P.) és prebiotikumok segítenek támogatni a bélflóra egyensúlyát

Húgyutak egészsége

Kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele révén segít megőrizni a felnőtt macska húgyutainak egészségét

Komplett táplálási megoldás

(száraz és nedves eledelek megfelelő kombinációja)

Az adott fajta számára ajánlott eledelünk az illető fajta specifikus igényei, szokásai és egészségügyi igényei figyelembevételével készült. Keresse a száraztápok és nedves eledelek megfelelő kombinációját biztosítva ezzel a lehető legprecízebb táplálási megoldást, kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva. A fajtatiszta cicáknak különböző hosszúságú a pofájuk, különböző az állkapocsszerkezetük. Még ajkaik és harapási módjuk is befolyásolja a falatok felszedési és rágási technikáját. Ezért alakítottuk minden ROYAL CANIN ® fajtatáp tápszemcséit (FELINE BREED NUTRITION) az adott fajta igényeinek megfelelő formára, méretre, állagra és sűrűségre.